Председателят на СОС се срещна с пенсионери от “Надежда” (СНИМКИ)

Председателят на СОС се срещна с пенсионери от “Надежда” (СНИМКИ)

“От вас черпим сили и мъдрост в забързаното ежедневие. Вие сте нашият пример как непреходните житейски ценности трябва да са стожер на обществото”, заяви председателят на Столичен общински съвет Георги Георгиев по време на среща с представители на трите пенсионерски клубове в район “Надежда”.

Над 80 души присъстваха на събитието, като поставиха актуални теми на вниманието на госта. Сред тях е ремонт и конструктивно укрепване на сградата на клуба в жк “Свобода”, за който е необходимо сериозно целево финансиране от Столична община.

Домакините в лицето на Елена Киселова, председател на Клуб на пенсионера “Свобода” запознаха Георги Георгиев с реализирания общински проект “Всичко е наред, ако спортуваш над 65”. Тя беше категорична, че активното движение трябва да е част от живота ни във всяка възраст.

Георгиев подчерта, че общинските съветници и екипът на Столична община активно работят по нова програма за ремонт на тротоари, с която ще бъдат отделени 11 пъти повече средства за рехабилитацията им.

На срещата присъства и общинският съветник от ГЕРБ Татяна Георгиева, която подчерта, че подкрепата за хората в зряла възраст ще продължи и занапред. “Ще продължим да бъдем до вас – в делник и празник. В наше лице имате пълна подкрепа.”, каза тя на гостите.

Инж. Димов приветства присъстващите:

“За мен като кмет на район “Надежда”, първата среща с пенсионерските клубове след отпадане на мерките, беше емоционална, изпълнена с непринудени разговори и нови задачи за нашия екип.

Благодаря на всички гости за прекрасната среща!”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4