За пример: Служители от районната администрация боядисаха пейки в “Надежда” (СНИМКИ)

За пример: Служители от районната администрация боядисаха пейки в “Надежда” (СНИМКИ)

Близо 50 пейки по бул. „Ломско шосе“ бяха боядисани от служители на район „Надежда“ и Столичен инспекторат. Дейностите се извършиха в рамките на кампания “Включи се и ти“, която се провежда от 1 до 15 април 2022 г. Материалите (ръкавици, четки и боя) са осигурени от Столичен инспекторат.

Участниците в кампанията работиха в зони с паркова мебел, започващи от детската площадка на метростанция “Бели Дунав“ до площада пред Общински културен институт „Надежда“. На всяка боядисана пейка беше поставена информационна бележка за внимание.

Заместник-кметът на район „Надежда“ Мая Благоева също се включи в инициативата и заяви: „Всеки от нас може да допринесе за по-чиста, по-зелена и по-цветна градска среда. Включи се и ти, за да променим заедно града си!“

Пролетното почистване има за цел да привлече повече доброволци от всички квартали в Столична община, които да се включат в почистването и облагородяването на местата, където живеем, учим и работим.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4