Буферният паркинг на метростанция „Бели Дунав“ вече е с намалени цени

Буферният паркинг на метростанция „Бели Дунав“ вече е с намалени цени

От 1 април 2022 година “Център за градска мобилност” ЕАД намалява цената на предплатения месечен абонамент на буферния паркинг при метростанция “Бели Дунав” .

Стойността на услугата се променя от 120,00 лева на 90,00 лева на месец. Дружеството информира, че не се променя цената за паркиране, която е 1 лев на всеки започнат час.

Паркинг “Бели Дунав” (Надежда) е с вход от бул. “Ломско шосе” и има капацитет от 349 автомобила, разположени на две нива. Паркингът е с контрол на достъпа, като автоматичните врати се затварят в периода 24.00-05.00 ч. Служител на ЦГМ ЕАД е на разположение на клиентите в този часови период, чрез интерком връзка.

Останалите промени в тарифната политика на ЦГМ ЕАД по отношение на буферните паркинги контакт с Дружеството може да достъпите оттук: https://www.sofiatraffic.bg/…/promeni-v-ceni-za-parkirane


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4