Нако Дойчев: Защо нито един наш мобилен оператор не помага на бедстващите ни сънародници в Украйна?

Нако Дойчев: Защо нито един наш мобилен оператор не помага на бедстващите ни сънародници в Украйна?

“Защо нито един наш телеком/мобилен оператор не помогна на бедстващите ни сънародници в Украйна?“ – с такъв въпрос се обади в редакцията на „Витоша нюз“ легендата на Локомотив (Сф) Нако Дойчев.

„Чудя се и се питам как дори една от тези компании не взе присърце болката на хората в Украйна? Всекидневно гледаме, четем и слушаме за най-различни жестове на обикновени българи, бизнесмени и интелектуалци. Цяла България се впрегна да помага. Никъде все още обаче не съм чул някоя от гигантите в телекомуникационната област да откликне на призива за помощ към нашите сънародните в Украйна.

Това е престъпление от морален характер! Тези компании – три големи има на нашия пазар, можеха да направят нещо досега. Да дарят поне част от парите, които измъкват като печалба от нашите джобове, от джобовете на българите. Откакто почна войната, не съм чул за подобна акция или кампания. Печелят милиони, а каква съпричастност показват? Дано на шефовете им дойде акълът в главите и се вслушат в моя апел“, категоричен беше Дойчев.

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4