Левски (Чепинци) би Искър в контрола, Шмедин блести

Левски (Чепинци) би Искър в контрола, Шмедин блести

Левски (Чепинци) продължи с победа серията от зимни контроли по време на подготовката си. Третодивизионният тим надви Искър (Нови Искър) с 2:0 като гост.

Ръководството на домакините (в лицето на членовете на УС Александър Христов и Бисер Георгиев) се беше погрижило теренът в кв. Кумарица да бъде в добро състояние въпреки падналия обилен снеговалеж.

“Сините“ на треньора  Илия Величков – Гулията, имаха подчертано надмощие през по-голяма част от мача и логично ликуваха накрая. Над всички беше юношата на Левски (Сф) Даниел Шмедин.
Той оформи и крайния резултат. Преди това за отбора от Чепинци се разписа и Димитър Младенов, който дойде от ДЮШ на Левски (Сф).

Отлична форма показаха и всички футболисти, които са на проби в Левски.
За Искър добре се представиха новите попълнения Дейвид Василев (Зверино), Григор Ботев (Вихър Требич) и Николай Николов (Спартак Подгумер). За Левски това беше втора проверка от зимната подготовка. Преди седмица „сините“ паднаха от Локомотив (Мездра) с 1:3. Дебют за тях направи и един от най-големите таланти от школата на Локомотив (София) – Иван Калапиш (набор 2003).

 

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4