В ход е важна подписка за стадион “Локомотив” (ДОКУМЕНТИ)

В ход е важна подписка за стадион “Локомотив” (ДОКУМЕНТИ)

На 12.01.2022 г. официално стартира гражданска подписка с искане за основно реновиране на стадион „Локомотив“. Инициирана от група фенове на Локомотив, главно от УО Железни бригади, подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив – Спиро Дебърски, дъщерята на Никола Котков-Котето – Мария Коткова и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов.
Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със срок 3 месеца.

„През тези 3 месеца очакваме инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив от сегашното ръководство на ФК и ОСК, през футболисти, спортисти до бивши такива под всякаква форма, било с подписа си, било с медийни изяви и други, обясниха организаторите.

– Всеки, който желае може да се включи в събирането на подписи, като разпечата сам формуляра от прикачения файл или вземе такива лично от Дървеното кафе на стадиона, където може да върне готови със събраните подписи, както и на различни събития предстоящи скоро.

Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме – бъдете активни. За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион „Локомотив“ да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде.“

ДОКУМЕНТ

Подписка стадион Локомотив.docx

Снимка: Станчо ШУКЕРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4