Инж. Димов с отчет за постигнатото през 2021 г. в “Надежда”

Инж. Димов с отчет за постигнатото през 2021 г. в “Надежда”

В края на всяка година, правим равносметка на постигнатото, анализираме грешките и определяме нови цели за следващия период.

“Изминалата 2021 година беше динамична за район “Надежда” – продължаваме да работим по темата с паркоместата – беше открит паркинг на ЦГМ ЕАД в жк Надежда 1, тече процедура за изграждане на нов многоетажен паркинг на ул. “Кирил Дрангов” върху имот на “Софийски имоти”, открихме около 250 места в междублокови пространства.

Спечелихме, реализирахме и продължаваме да работим по други проекти в образователната и социална сфера, коментира кметът на район „Надежда“ инж. Димитър Димов в годишния си отчет.

– В днешния празничен ден има 3 събития, които бих искал да отлича като ключови за район “Надежда” – започнахме строеж на нова детска градина в жк Надежда 3 (филиал на 24 ДГ), нова църква с името “Св. Серафим Софийски Чудотворец” в “Надежда” 3 и златният медал на Стойка Кръстева от Токио. Тя е треньор в “Локомотив” София и преподавател в 153 Спортно училище.

Отново ще напомня, че именно гражданската активност и съвместната работа в името на “Надежда”, са точната формула за успех.“

„Благодаря и на моя екип, с който продължаваме да гледаме в една посока – развитието на район “Надежда”.

За поредна година съм впечатлен от големите сърца на хората в “Надежда”. Благодаря ви, че заедно реализираме най-мащабните благотворителни кампании!

Годината ни даде и много поводи за размисъл, критика, преосмисляне, но винаги съм казвал, че те са най-добрата основа, за да продължим напред!

Бъдете здрави и нека 2022 г. бъде още по-успешна за всеки от вас“, пожела инж. Димов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4