Стойка Кръстева е лице на кампанията “Надежда за шампиони”

Стойка Кръстева е лице на кампанията “Надежда за шампиони”

Да заменим агресията сред децата със спортен хъс за победа и физическа активност.

Тази цел си поставиха от районната администрация в „Надежда“ с кампанията “Надежда за шампиони”. Лице на акцията е олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. В рамките на няколко месеца ще бъдат посетени всички детски градини и училища (5-7 клас) в район “Надежда” с открити демонстрации по бокс. „Вярвам, че личният пример и историята на успеха на голямата ни шампионка ще вдъхнови все повече деца.

Тревожните новини от столичния жк “Лагера”, където група младежи нападна свой връстник, ме убеждават, че трябва да сме непримирими в мисията да казваме, показваме и мотивираме децата да заменят бездействието с време за спорт или творчески занятия, заяви кметът на района инж. Димитър Димов.

– От години работим по тази тема, но виждам, че има още път пред нас – провеждам срещи с ученическите съвети, реализираме кампании на Местната комисия за борба с противообществени прояви, както и различни спортни състезания в Северен парк и учебните заведения.

Истината е, че личният пример и уроците на обществото са най-важни.

Нека заедно кажем НЕ на насилието и ДА на спорта сред подрастващите!“


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4