Отбор от столичната АОГ покори и Занзибар (СНИМКИ)

Отбор от столичната АОГ покори и Занзибар (СНИМКИ)

Името на героичния Урвич (Долни Пасарел) вече се споменава с уважение и в далечен Занзибар! Част от звездите на отбора отбелязаха края на сезона в столичната Четвърта лига (АОГ) с екзотично турне в африканската държава. Футболистите и верните фенове си подариха приятната ваканция след последния мач от програмата срещу Обеля сити (0:0).

Групата на пасарелци е предвождана от сърцатия халф Марио Илков. Скоро очаквайте специално за “Витоша нюз” и екслузивен пътепис от Занзибар. Той ще бъде илюстриран с изобилен снимков материал. Ще бъде показана и тамошната футболна инфраструктура.

Марио беше изпратен, заедно с Даниел Димчев, с важна мисия в родината на Фреди Меркюри от играещия президент на клуба Иван Иванов и старши треньора Явор Белчев.

Илков ще търси и евентуални нови попълнения за Урвич (Долни Пасарел), които да подсилят отбора през пролетния полусезон. През есента пасарелци завършиха на осмо място в класирането с 15 точки, но са амбицирани да приключат футболната година в първата четворка.


Снимки: Марио Илков

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4