За анонимниците и една дисциплинарна комисия

За анонимниците и една дисциплинарна комисия

Ние сме анонимници от публиката. Това разбрахме от решението на дисципкомисията миналата сряда.
Ние, вашата телевизия: YouSofia TV! Или телевизията на колегата Виктор Вълчев, “Арена Спорт” – Ботевград, който най-много пострада на “прословутия” мач в Елин Пелин!?!

Ние, както и Виктор, сме анонсирали ПРЕДВАРИТЕЛНО, че този мач ще се излъчи пред широка аудитория. В групите на отборите, на общините, на всички възможни места. За да гледат хората.
И изведнъж – анонимници? Телевизия с 873 абоната към този момент! От тях – основна част футболисти и футболни отбори; фенове – които с нетърпение очакват нашите излъчвания на живо на мачовете от АОГ София – столица и област.

Както и излъчванията на колегата Виктор от региона на Ботевград, Правец, Етрополе!

Към този момент YouSofia TV и Агенция „Витоша нюз“ са предали на живо или на запис над 100 (сто!) мача, от АОГ София – област и столицата.

От паметната дата 11.03.2018 г. Това – извън интервютата и анонсите. Не съм броил мачовете на Виктор от “Арена Спорт” – Ботевград, но и неговите са десетки.

Заедно с Виктор, с Милен и “Витоша нюз”, с Ангел и “Футболът в София област” сме радетели… Не, Будители на аматьорския футбол от много години. От тук нататък ще ходим да предаваме мачовете с акредитации. Трябваше да стане простотията в Елин Пелин, за да ни признаят – след 3 години, 7 месеца и 14 дни!
Чувствата ми остават… акредитирани!

В главните роли: 
Христо ЙОРДАНОВ – анонимник, с 30-годишен журналистически стаж

Милен ДИМИТРОВ – анонимник, с 22-годишен журналистически стаж
Дисциплинарна комисия на ОС- София – всичките прочути

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4