Карлос Контрера: В следващия парламент се готви национално предателство по темата „Македония“

Карлос Контрера: В следващия парламент се готви национално предателство по темата „Македония“

Последна седмица от предизборната кампания и някои опасения за бъдещето. Оформя се коалиция на македонистите в следващия ни Парламент. Т.е. група, съставена от различни партии и коалиции, която ще клекне на Вашингтон и Берлин за Македония. Подозирам в тази колаборация партията на Кирил Петков и Асен Василев, Демократична България, ДПС и части от ГЕРБ, част от БСП.

Твърде силен е натискът по тази тема от посолството на ул. Козяк, твърде много изкушения се предлагат. Дано не сме лоши пророци, но една от основните цели в момента на американската външна политика на Балканите е да набутат македонистите от Скопие в ЕС. Аргументът – да ги откъснели от руската орбита на влияние. Друг е въпросът, че македонизмът се разпалва и от същата тази орбита – не случайно подкрепят партията на Груевски. С други думи готви се, за съжаление, едно брутално национално предателство, включително и срещу българите в Македония.

Очертава се и тотално вкарване на Зелената сделка по линия на следващото правителство, за което отново силно натиска американската амбасада. Първите наченки се виждат още сега, по времето на служебния кабинет – не случайно т.нар.план за възстановяване беше вкаран набързо в последния момент без санкция от Народното събрание. Реалностите, които ще получим – бастисване на въглищните електроцентрали, отказ, да отказ, от ядрената енергетиката, пренасочване на стотици милиони левове към електроавтомобили, ВЕИ (все неща, около гравитира икономическата група, която плаща кампаниите на Демократична България и партията на канадците). Това е твърде възможна реалност, която ще се получи след като се подкрепят кухите фрази за „промяна, нов модел и нови лица в политиката“. И преди ни се е случвало след гласуване в името на по-висша уж цел…

Без значение от точните резултати от изборите се подготвя кабинет на промяната, да кажем…Отново под егидата на същите онези, които зверски ни натискат по темата „Македония“. И да не се учудваме как с късане на ризи и месец-месец и нещо тежки драми се състави правителство, което да свърши горните две неща и още няколко други глупости… Участниците в уйдурмата са долу-горе ясни – американските проксита плюс партията на Слави и евентуално БСП под лозунга за „промяна“. Интересно ще е и поведението на ГЕРБ, които дават сигнали, че биха отишли на едни такива разговори с партиите на протеста.

Остават броени дни до края на кампанията, ако на медиите им е интересно, може да задат въпросчета по описаните два сценария горе на титулярите. Отговорите ще бъдат интересни, ако въобще някой пита и, ако въобще, се получат отговори.

Карлос Контрера, водач на листата на ВМРО – Българско национално движение за 24-ти МИР-София (Средец, Оборище, Възраждане, Сердика, Подуяне, Слатина, Искър и Кремиковци)

ПРОДАВАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4