Май ще преиграват мача Урвич (Панчарево) – Люлин?

Май ще преиграват мача Урвич (Панчарево) – Люлин?

Мачът от изтегления 12-и кръг на столичната Четвърта лига – Юг между отборите на Урвич (Панчарево) и Люлин по всяка вероятност ще бъде преигран. Това съобщи пред “Витоша нюз” отлично информиран източник.

Както е известно, срещата, играна на 22 септември, беше прекратена при резултат 1:1. Главният съдия М. М. реши да спре мача, след като се оплака от вербално насилие от страна на домакините. В последствие от щаба на Урвич категорично отрекоха обвиненията.

Случаят предизвика много дебати в Зоналния съвет на БФС – София. Домакините донесоха и видеозапис, с който да докажат своята версия. До Нова година са спрени правата и на делегата на срещата Л.М.

Ако се стигне до преиграване, което е твърде вероятно, мачът ще започне при резултат 0:0 от 1-ата минута, а не при фиксирания до момента на прекратяването резултат 1:1. Така гласят наредбите в аматьорския футбол.

Предстои до дни да стане окончателно ясно решението на съответната комисия по случая.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4