Кметът на Елин Пелин поздрави пенсионери, общината им раздаде подаръци

Кметът на Елин Пелин поздрави пенсионери, общината им раздаде подаръци

Поздравителен адрес за Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, и подаръци за членовете на пенсионерските клубове поднесоха кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов, ресорният зам.-кмет Рени Николова и служители от отдел „Образование, хуманитарни и социални дейности“.

Възрастните хора от гр. Елин Пелин, с. /гара/ Елин Пелин, с. Нови хан, с. Габра, с. Петково, с. Мусачево и с. Голема Раковица се събраха в пенсионерските клубове по населените места, за да отбележат с добро настроение своя празник.

Подаръците за възрастните жители на общината бяха изработени и украсени с много внимание от децата и служителите в Център за обществена подкрепа град Елин Пелин „Приключенски свят“. Пенсионерите останаха трогнати от жеста и благодариха за оказаното внимание на празника от страна на общинското ръководство.

Община Елин Пелин благодари на екипа на ЦОП гр. Елин Пелин за съдействието при организацията на събитието.

***

Научете повече: https://www.elinpelin.org/currentNews-6876-newitem.html


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4