В с. Лесново и Доганово правят акция по събиране на стари автогуми

В с. Лесново и Доганово правят акция по събиране на стари автогуми

Община Елин Пелин предоставя възможност на гражданите за включване в сезонната кампания за събиране и извозване на автомобилни гуми в още две населени места.

ВАЖНО! В периода от 25 до 27 септември /събота и неделя/ в с. Лесново и с. Доганово ще бъдат поставени големи сини контейнери от ОП “БКД – Елин Пелин”, предназначени специално за събиране на гуми. Контейнерите са с информационни табели и ще бъдат под постоянно видеонаблюдение.

Контейнерът в с. Лесново ще бъде поставен в непосредствена близост до сградата на кметството.

Големият контейнер за автомобилни гуми в с. Доганово е разположен на центъра на селото.

Умоляваме всички физически лица, които имат износени и непотребни автомобилни гуми, да не ги изхвърлят на нерегламентирани места, а да се възползват от предоставените от Община Елин Пелин контейнери.

КОНТЕЙНЕРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗВОЗЕНИ В ПОНЕДЕЛНИК!

***

Обръщаме се и към фирмите и собствениците на сервизи ДА НЕ използват предоставените за гражданите контейнери, а да се свържат с нас на тел. 0878 463 370 или 0893 441 440. След подадена заявка по телефона те ще бъдат включени в графика на ОП „БКД – Елин Пелин“ за извозване на събраните автомобилни гуми от посочения адрес.

Включете се в инициативата, запазете природата!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4