Стойка Кръстева е лице на кампанията “Надежда за шампиони” (СНИМКИ)

Стойка Кръстева е лице на кампанията “Надежда за шампиони” (СНИМКИ)

Олимпийският шампион по бокс Стойка Кръстева е лице на новата кампания “Надежда за шампиони”!

Треньорите от боксов клуб Локомотив (София) и деца от школата ще посетят всички училища (класовете от 5 до 7 клас) и детски градини в район “Надежда”, където ще правят демонстрации по бокс. Първата среща беше с учениците от 15 СУ “Адам Мицкевич”.

Кампанията ще се проведе в рамките на учебната година 2021/2022.

Освен това, „червено-черните“ шампиони ще говорят за спорта като алтернатива на зависимостите – тютюнопушене, наркотици, алкохол и др.

„Вярвам, че подрастващите имат нужда от добър пример. Нашите най-добри спортисти подават ръка на новото поколение, заяви инж. Димитър Димов, кмет на район „Надежда“.

– Благодаря на Стойка Кръстева и нейния треньор Борислав Георгиев, че приеха поканата ми и показват пътя на шампионите на нашите деца.“

Кампанията е част от календара на Местната комисия за борба за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район “Надежда”.

#СтойкаКръстева #бокс #ЛокомотивСофия #НадеждаЗаШампиони #МКБППМН

Стойка Кръстева


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4