Деца видяха демонстрации по джудо и в парк “Света Троица” (СНИМКИ и ВИДЕО)

Деца видяха демонстрации по джудо и в парк “Света Троица” (СНИМКИ и ВИДЕО)

Джудистите от Локомотив (София) проведоха демонстрация в парка „Света Троица“  в район „Илинден“ на столицата. Проявата беше част от проект “НЕ ТЪРСИ ОПРАВДАНИЕ – СПОРТУВАЙ С ЖЕЛАНИЕ!“, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Младите спортисти бяха водени от треньорите Васил Митов и Сиана Христова.

Джудистите показаха достъпността на този спорт и възможността за включването му в ежедневния начин на живот сред младежите.

“Джудото е един от най-атрактивните спортове. Той развива много умения сред подрастващите, учи на дисциплина, на отговорност…В тези прояви, които са част от проекта “НЕ ТЪРСИ ОПРАВДАНИЕ – СПОРТУВАЙ С ЖЕЛАНИЕ!“, ние демонтрирахме основни принципи и техники от джудото. Когато има желание и хъс за развитие, спортът е отличен избор”, съветват опитните треньори на “червено-черния” тим.

До момента младите таланти на Локомотив спортисти са посетили Северен парк в район „Надежда“, парка в район „Банкя“, Западен парк…Общата продължителността на тази дейност е 4 месеца, а целевият обхват е 400 преки участници в демонстрациите.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4