Милко пропя като Джани Моранди заради сватбата на Николета и Иван (ВИДЕО и СНИМКИ)

Милко пропя като Джани Моранди заради сватбата на Николета и Иван (ВИДЕО и СНИМКИ)

Във вторник бяхме на една футболна сватба. В центъра на купона беше Георги Александров – Джони. Емблематичният домакин на Септември (Сф) и бивш талисман на Локомотив (Сф) женеше своя племенник Иван. Женеше го за красивата Николета.

За доброто настроение на гостите се грижеше диджей Марти, масите се огъваха от вкусни мезета, а квалитетните питиета се лееха на корем.

Истински фурор предизвика обаче иконата на родния попфолк Милко Калайджиев. Ветеранът в бранша “изби рибата” с прекрасно изпълнение на Parla Piu Piano от култовата лента “Кръстникът”. Дори и италианецът Джани Моранди (оригинален изпълнител на песента) би поздравил Милко за интерпретацията на вечния хит…

Калайджиев се раздаде напълно за кеф на сватбарите, а репертоарът му беше богат – от български народни песни, през сръбско, гръцко, та чак до евъргрийни.

Купонът в прочутата кръчма “Каручката” продължи до полунощ…А сред най-щастливите хора в този ден беше вуйчо Джони…

ЕКИПЪТ НА “ВИТОША НЮЗ” ЖЕЛАЕ на младото семейство много любов, за да е пълноценен животът им,  много приятни изненади, за да се запази тръпката, достатъчно добри приятели, за да им дават спокойствие и подкрепа, решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи!

 

 

 

 

ВИЖТЕ ВИДЕО – ТУК!

 

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4