Светльо Петров вече не е треньор в Локо (Сф)

Светльо Петров вече не е треньор в Локо (Сф)

Светослав Петров вече не е помощник-треньор на Локомотив (София), научи “Витоша нюз”. Бившият национал стана част от екипа на Иван Колев преди началото на новия сезон в Първа лига, но се задържа кратко там. Преди около две седмици ексхалфът на ЦСКА е напуснал поста след остър спор със старшията.

В щаба на Иван Колев останаха Йордан Господинов, Юли Петков и Христо Коилов.

Новината ни беше потвърдена от боса на Локо (Сф) Иван Василев. “Информацията ви е вярна. Светльо вече не е помощник-треньор на мъжкия отбор, каза бизнесменът.

– Причината? Имат някакви спорове, някакви различия с Иван Колев. Ситуацията наистина е неприятна. Разговарях и с двамата. Имат своите аргументи…Не мога да отсъдя кой е крив и кой е прав. Според мен истината е някъде по средата. Мисля, че Светльо е добър треньор, с качества и отлично бъдеще в професията. Той остава на работа в клуба. Вече е скаут-анализатор на Локомотив. Ще разузнава съперниците ни.

Няма да назначаваме човек на мястото му в щаба на Иван Колев. Екипът се справя отлично до момента. Вярвам в тях.”

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ екслузивно ИНТЕРВЮ С ИВАН ВАСИЛЕВ! Говорим за селекцията на Локомотив, старта на сезона, проблемите с осветлението на стадиона и предстоящото дерби срещу ЦСКА – София!

Милен ДИМИТРОВ
Снимка:
“Витоша нюз”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4