Район “Надежда” приветства олимпийска шампионка (СНИМКИ)

Район “Надежда” приветства олимпийска шампионка (СНИМКИ)

Силното момиче на Локо (София) кацна на българска земя и отиде на посещение в административната сграда на район Надежда. “Златната българка” от олимпийския боксов ринг в Токио Стойка Кръстева преодоля емоциите, часовата разлика и умората на битките от олимпийския турнир, за да се срещне с кмета на района инж. Димитър Димов и да бъде приветствата от целия административен екип.

“Това е исторически златен медал за българския бокс, за Локомотив  (София) и 153 Спортно училище “Неофит Рилски”. Район Надежда се гордее с вас”, каза кметът Димов на Стойка и нейния личен треньор Борислав Георгиев. Той им връчи монета “Надежда” за принос към утвърждаване на местната общност.

В емоционалното си обръщение към шампионката, от районната администрация написаха:
“Благодарим на голямата шампионка Стойка Кръстева за невероятните емоции и олимпийската титла в бокса! Благодарим за вдъхновяващия личен пример, който дава на децата! Благодарим, че запази себе си и днес виждаме същия страхотен Човек и Спортист!

Радваме се, че Стойка Кръстева успя да изживее златната си олимпийска мечта! Пожелавам на нея, треньора и, клубовете от ОСК Локомотив (София), с президент Даме Стойков, още много спортни успехи!”
Както е известно, блестящата състезателка е треньор в боксов клуб Локомотив (София) и преподавател в 153 Спортно училище “Неофит Рилски“.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4