Първо във “Витоша нюз”: Гошо Бонев вече не е в Локомотив!

Първо във “Витоша нюз”: Гошо Бонев вече не е в Локомотив!

Легендарният защитник на Локомотив (София) Георги Бонев вече не е на работа в клуба! Това съобщи пред “Витоша нюз” бившият национал.

“Да, вече не съм част от Локомотив. Драма няма. Вижте, казано ми беше, че клубът и 153-о училище, където работех много години, имат нужда от по- млади кадри. Така ми беше казано и ме пенсионираха, разказа Бонев. – Всъщност след като ме махнаха от училището, аз място в Локомотив нямам. Иво Паргов ми го съобщи. Говорих и с Иван Василев…

После отидох при директора на училището г- жа Цветкова. Тя ми каза, че трябва да се даде шанс на по- млади кадри. Ние сме трима футболните треньори там. Аз съм най- възрастен. Не мога да кажа, че се чувствам обиден от случилото се. Но определено ми е много неприятно. Не очаквах по такъв начин да се разделим с любимия отбор (мълчи дълго…).

Явно и Локо се нуждае от ремонт. Както и да е. Животът продължава. С жена ми се разхождаме по парковете… Накъдето ни видят очите, както се казваше в една популярна песен… Чоглаво ми е едно такова…На такъв начин на живот не съм свикнал.

Но аз ще продължа да следя Локомотив – дори и само по телевизията. Никой не може да ми забрани да идвам на стадиона и да гледам мачовете на любимия отбор. Ще се занимавам и с Въстаник ( Войнеговци). Ще остана близо до футбола.

Държа да подчертая, че не се сърдя на никого за създалата се ситуация. Василев, Величков, Паргов и Цветкова нямат вина. Упреци към тях са несправедливи.”

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4