Турнир по стрийт фитнес се проведе в Северния парк

Турнир по стрийт фитнес се проведе в Северния парк

Турнир по стрийт фитнес с посланието „Спортът е начин на живот“ се проведе в Северен парк на 3 и 4 юли 2021 г. Атрактивните дисциплини привлякоха стотици зрители в обновеното парково пространство. Инициативата се организира от Спортен клуб по стрийт уоркаут „Издигане”, с подкрепата на районна администрация „Надежда“.

“Радвам се, че толкова млади хора се включиха в турнира и имат желание да спортуват на открито. В район „Надежда“ има общо 5 стрийт фитнес площадки, които осигуряват възможност на младежите да развиват уменията си.”, каза кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов.

Във финалното състезание по стрийт фитнес в Северен парк се включиха 16 от най-добрите български спортисти в тази дисциплина, както и 8 състезатели от нежния пол.

 

Победители в категория мъже:

1-во място – Бранислав Владимиров

2-ро място – Добрин Добрев

3-то място – Никола Пеев

Победители при жените:

1-во място – Жасмина Свиленова

2-ро място – Елена Любенова

3-то място – Мария Tакова

Във втория ден се проведе квалификация по стрийт фитнес за сезона. Възможност за участие имаха 32-ма състезатели, като регистрацията ставаше на място. Квотата се запълни само от участници от мъжкия пол.

Победители:

1-во място – Кристиян Първанов

2-ро място – Алекс Нгуен

3-то място – Илиян Феодоров


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4