Бомба! Чико – Бунара (Бяга) се отказа от участие в баражите за Трета лига

Бомба! Чико – Бунара (Бяга) се отказа от участие в баражите за Трета лига

Чико – Бунара (Бяга) се отказа от участие в баражите за влизане в Югозападната Трета лига! Това съобщи президентът на клуба Йордан Михайлов пред “Витоша нюз”.


“Съобщих на колегите от Зоналния съвет на БФС – София, че се отказваме. Просто не виждам смисъл да се лъжем,у да ги подвеждам…Истината е, че няма пара. Отбор имам, пара за Трета лига – не. Това е реалността, каза Михайлов.
– Иначе на предстоящите баражи можехме да бием всеки от отборите. Превъзхождаме ги като класа, имаме и по-силни футболисти. Ако бяхме се пуснали в тези мачове обаче, нямаше да е коректно после да обявявам, че се отказваме. Затова прецених, че така е най-добре да постъпя.

Като цяло нещата в нашия футбол не са ОК, сами виждате какво става. Здраве да има, това е най-важното. Моите момчета играят без пари. След всеки мач – скромно, 2 каси бира и малко мезета…Почерпим се, смях, шеги, до полунощ. Това е смисълът на аматьорския футбол. Преди се събирахме да потренираме 3 пъти седмично, а сега – само в сряда.”

Сега кандидати за влизане в Югозападната Трета лига остават: Левски-Раковски, Металург (Перник), Костинброд и дубълът на Пирин (Благоевград).

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4