Тимът на “Райко Жинзифов” е шампион по пътна безопасност

Тимът на “Райко Жинзифов” е шампион по пътна безопасност

Отборът на 16 ОУ ”Райко Жинзифов” спечели първо място на областния кръг на Националното състезание по Безопасност на движението (БДП). Домакин на ученическото състезание беше 145 ОУ, а нашите участници се представиха блестящо, въпреки липсата на състезателен опит в дисциплината.

Отборът беше воден от преподавателите Стефан Божилов и Веселина Христова, и представен от учениците: Стефан Йорданов VII В, Симона Милева VI А, Борис Михайлов V А, Милена Герасимова VII В клас.

16 ОУ”Райко Жинзифов” ще представя гр. София на Националния кръг на състезанието по БДП в град Габрово през месец юни 2021 година.

Важно е да се популяризират обученията по Безопасност на движението и да се повиши културата на поведение в пътна обстановка при подрастващите. Участието на учениците в подобни състезания е преди всичко възможност да привлечем вниманието им по темата „Пътна безопасност“.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4