За пример: Млади спортисти от Елин Пелин засадиха дръвчета (СНИМКИ)

За пример: Млади спортисти от Елин Пелин засадиха дръвчета (СНИМКИ)

Продължават еко инициативите на Община Елин Пелин, в които взеха участие и нашите талантливи деца спортисти – футболисти, състезатели по таекуон-до и лека атлетика. От началото на месец април на различни места в община Елин Пелин се засаждат млади дръвчета от вида жълта акация, предназначени за облагородяване на района, в който живеят.

Трима млади футболисти от ФК “Академия Мургаш”, заедно с треньорите си Асен Вутев и Милен Филев засадиха 3 бр. фиданки в двора на ДГ “Радост”, гр. Елин Пелин.

Дръвчета от вида жълта акция посадиха и момчетата в ЦПТК Елин Пелин с треньор Марио Данов в двора на ДГ “Здравец”, гр. Елин Пелин. Новите дръвчета ще допринесат за по-красивия облик на двете детски градини с най-голям брой деца в общината.

В двора на общинската болница МБАЛ Елин Пелин четирима състезатели по лека атлетика в СК “ЮЛИС”, заедно с треньора си Йордан Христов също засадиха три млади дръвчета. Благодарим на младите спортисти, които засадиха фиданките и дадоха добър пример на своите връстници.

***

Като продължение на пролетната кампания за облагородяване на публичните зони, в зелената площ пред сградата на общинската администрация и Центъра за административно обслужване на гражданите днес бяха засадени 8 розови храста, които с красивите си цветове ще подобрят облика на централната градска част.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4