Българският бокс пожела успех на Красен Кралев

Българският бокс пожела успех на Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе Красен Кралев и президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински откриха Държавното първенство по бокс за жени и девойки в зала „Дунав“.

Инински благодари на министъра за съвместната работа и увери присъстващите, че винаги, когато боксът е имал нужда, Кралев е бил насреща и е помагал. „Пожелаваме успех на Красен Кралев и съм сигурен в победата му, защото в бокса винаги сме били обединени“, заяви още Красимир Инински.
От своя страна Кралев благодари на Българската федерация по бокс, че стриктно спазва календара, както и на Илия Сяров – изпълнителен директор на Боксов клуб „Русе“, който като домакин е осигурил перфектни условия за провеждане на първенството при спазване на всички противоепидемични мерки.
„Убеден съм, че ще покажете най-доброто от себе си. Пожелавам успех на всички“, обърна се Кралев към състезатели и треньори при старта на първенството тази вечер.
Министърът пожела успех и на шампионките ни за предстоящата олимпиада. Сред тях са световната и европейска шампионка Станимира Петрова, както и европейската шампионка и сребърна медалистка от световно първенство Стойка Кръстева.  В Русе през следващите дни за медали ще се боксират и националните ни състезателки – европейската вицешампионка Севда Асенова, бронзовата медалистка от световно първенство и трета на европейските игри Габриела Димитрова, както и Мелиз Юнузова – европейска вицешампионка при жените и европейска шампионка за девойки.
В Държавното ще се включат над 100 състезателки, които ще премерят сили до 25 март в зала „Дунав“.
На откриването днес присъстваха още кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Пламен Нунев и Бедрос Пехливанян.

ПРОДАВАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРИСТЪПЛЕНИЕ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4