Житен не се предава, ще гони първото място до край

Житен не се предава, ще гони първото място до край

Изключително интересна стана битката за върха в северната АОГ на столицата. Два тима са разделени само от 2 точки във временното класиране. Житен засега е лидер с 34 точки, Спартак (Подгумер) е с 32.

Интригата се завърза, след като в дербито от 16-ия кръг Спартак грабна много важна победа и то като гост на лидера с 1:0 (гол на Николай Георгиев – Горския).

Мачът обаче беше “украсен” с цели 4 червени картона, най-малко два от които обаче бяха излишни.
Като цяло реферът Геро Писков не се справи на ниво в двубоя.
Такива бяха оценките и от страна на двата щаба.

Старши треньорът на Житен Ивайло Иванов беше бесен от съдийството. “Много слаб мач като цяло. Нервите взеха връх. Главният съдия повлия за ексцесията на напрежението. Не търсим оправдание за загубата в странични фактори. Вината най-вече си е в нас, но и съдията не се справи, заяви младият специалист.

– С изключение на мача с Мрамор, където заслужено ни надиграха, съдийството също повлия. В останалите два мача са виновни реферите, че паднахме. Недадени дузпи, спестени червени картони…Много са нещата.”

В следващия кръг за Житен предстои нелеко гостуване на коравия тим на Банкя в кв. Требич.

“Продължаваме да играем мач за мач. Не ни е приоритет. Никога не сме си поставяли тази цел. Просто резултатите ни доведоха до там.

Конкретно за причините за загубата от Спартак (Подгумер)…Не мисля, че трябваше да бъдат вдигнати цели 4 червени картони. От една псувня тръгна всичко. Георги Гълъбов си позволида обиди нашия Краси Георгиев.

Вече сме на вълна “Банкя”. Труден мач ни предстои. Имаме доста кадрови проблеми – болни, контузии, и т.н. Имаме голяма група от играчи. Убеден съм, че момчетата ще се вдигнат и ще вземат трите точки в Требич”, заяви човекът-клуб Иван Иванов пред “Витоша нюз”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4