Концерт на “Шевица” събра стотици в Борисовата градина (СНИМКИ)

Концерт на “Шевица” събра стотици в Борисовата градина (СНИМКИ)

Концерт на оркестър „Шевица“ в Борисовата градина за жителите и гостите на София в празничния 3 март се състоя на този празничен ден. Концертът бе подкрепен от ВМРО по повод празника.

По време на събитието ръководителят на „Шевица“ и пътуващо читалище „Бащино огнище“ Ивайло Шопски връчи грамоти на народния представител Юлиан Ангелов и на столичния общински съветник Димитър Антов.

„В знак на благодарност за подкрепата, която оказвате на всички родолюбиви инициативи, за развитието на културата и запазване на традициите“, пише в благодарствения лист, връчен на депутата Юлиан Ангелов.

Благодарността към общинаря Антов, който е каменоделец, е за десетките паметници на български герои революционери, които е подарил на България.

По време на тържественото събитие от ВМРО раздадоха стотици национални трибагреници като част от начинанието „Развей българското знаме“.

Юлиан Ангелов поздрави всички софиянци за празника и призова за единение на българския народ.

На предстоящите избори Ангелов повежда листата на ВМРО в 23 МИР София, а също и в София област.

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4