Чудесна вест за Локо (Сф)! До дни излиза разрешението за новото осветление

Чудесна вест за Локо (Сф)! До дни излиза разрешението за новото осветление

Хората, които обичат Локомотив (София), имат повод да празнуват! На 4 февруари ще излезе разрешителното за слагане на осветление на клубния стадион. Това съобщи пред “Витоша нюз” отлично информиран източник.

В четвъртък изстича крайният срок за обжалване на процедурата. Всички точки от техническата документация по проекта вече са одобрени от съответните институции. След броени дни ще излезе официално и самото разрешение. Така вече може да стартира самият строеж на осветителната мрежа.

Това е прекрасна вест за “червено-черната” общност. След поставянето на осветлението стадион “Локомотив” ще придобие лиценз за мачове от Първа лига.

По всяка вероятност обаче процесът с подобренията по съоръжението в кв. “Надежда” няма да приключи бързо. Очаква се, ако Локомотив извоюва виза за елитната футболна група, да играе първите си срещи от новото първенство на друг стадион. Като варианти са разглеждани досега комплекс “Царско село” и стадион “Витоша” в Бистрица.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4