ВМРО зарадва пострадали жители на Требич

ВМРО зарадва пострадали жители на Требич

Общинският съветник от ВМРО в Столична община Димитър Антов за пореден път направи благороден жест към крайнонуждаещи се хора.

Този път той беше столичния кв. Требич в район „Надежда“ и посети домовете на местни жители, пострадали от последните големи наводнения, както и социалнослаби.

Както е известно, река Какач заля дворовете и мазетата на доста требичани.

Антов донесе на част от пострадалите пакети с продукти от първа необходимост. Хората не скриха благодарността си към политика и почувстваха, че не са сами в трудния момент.

„Политиците не трябва да са просто хора с лъскави сака, а с хора с големи сърца. Ние от ВМРО сме хора работещи и грижещи се за хората.

Тук донесохме не просто стоки от първа необходимост, а една светлина и надежда в сърцата на хората. Всеки един от требичани ни прие в дома си, разказа ни болката си, изказа благодарността си за жеста. В тези трудни за народа ни времена трябва да сме близки до хората и да им помагаме. ВМРО е за хората и с хората“, подчерта Димитър Антов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4