Деца зарадваха “Героите на Надежда” (СНИМКИ)

Деца зарадваха “Героите на Надежда” (СНИМКИ)

“Героите на Надежда” – с тази кампания в столичния едноименен район изпратиха послание за благодарност, надежда и усмивка към всички, които продължават да работят с отдаденост за нашето общество по време на пандемията.

Със своите прекрасни рисунки малчуганите от детските градини на район “Надежда” ни показаха как изглеждат героите в техните очи.

“Служителите в секторите “Сигурност”, “Здравеопазване”, “Аварийно звено” на Столична община, пожарникари, доброволците и много други се превърнаха в героите на 2020 година. Тяхната отдаденост мотивира нас, да бъдем стриктни и да изпълняваме въведените мерки”, каза инж. Димитър Димов, кмет на район “Надежда” по повод кампанията.

“За нас е чест и привилегия да бъдем оценени от най-малките членове на обществото – нашите деца! Тази инициатива за всички нас – е един житейски урок по възпитание и общочовешки ценности, уважение и респект към институциите! Благодарим на децата за старанието и обичта, които излъчват техните рисунки!”, написа Кирил Лозанов, началник-сектор “Общинска полиция”, СДВР в Благодарствен адрес до кмета на район “Надежда”.

#ГероитеНаНадежда #Надежда #ЗаедноМожемПовече #Доброта #ДетскиГрадини


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4