Нови строги мерки срещу Covid-19! Спират тренировките и състезанията за децата и юношите!

Нови строги мерки срещу Covid-19! Спират тренировките и състезанията за децата и юношите!

Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за лица до 18-годишна възраст се преустановяват. Това стана ясно днес по време на извънреден брифинг на здравните власти, на който бяха съобщени новите мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса.

Новите ограничения влизат в сила от 27ноември  и ще важат до 21 декември като изключение ще правят единствено международните спортни събития при подрастващите, които вече са започнали до датата на налагане на ограниченията.

Всички останали състезания при мъжете и жените ще се провеждат без публика, както досега.

Междувременно бе решено извънредната епидемична обстановка да бъде удължена с два, а не с четири месеца – до края на януари, 2021 г.

Преустановяват се посещенията във всички заведения за хранене и развлечения. Допускат се само доставки на храна за дома или офиса. Преустановяват се посещенията в търговски центрове и тези от тип мол. Изключение се прави за офисите на услуги и хранителните магазини вътре в големите обекти.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4