Засадиха 30 дръвчета в СУ “Бачо Киро” (СНИМКИ)

Засадиха 30 дръвчета в СУ “Бачо Киро” (СНИМКИ)
С 30 нови дървета от видовете явор и рустифина се обогати зеленината в двора на 101 СУ “Бачо Киро” в район “Надежда”.

Новата растителност е част от инициативата “Посади дърво-дари живот” и е дарение от Ротари общностен корпус – Надежда и Ротари клубовете в “Сердика”, “Витоша” и “Изгрев”.

“Благодаря за дарителския жест! Посрещаме инициативата с отговорност и грижа. Вярвам, че учениците имат нужда от повече обществени и природозащитни каузи”, каза Весела Иванова, директор на 101 СУ “Бачо Киро” в Деня на християнското семейство.

“Ротари общностен корпус „Надежда“ ще продължи да развива добродетелта и с действия и проекти да прави смислени промени в посока подобряване на средата, в която живеем”, допълниха съорганизаторите от Ротари общността.

“Зелената” инициатива е в подкрепа кампанията на Столична община “Моето зелено училище”, в която се включиха общо 26 столични училища със засаждане на около 1000 броя нови дървета и храсти.

#НоваРастителност #Надежда #Ротари #101СУ #МоетоЗеленоУчилище


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4