Ради Георгиев: Играем във всеки мач за победа, пък каквото стане

Ради Георгиев: Играем във всеки мач за победа, пък каквото стане

Старши треньорът на Левски – Раковски Ради Георгиев не скри задоволството си от победата в дербито срещу Обеля сити като гост с 3:1.

Специалистът похвали своите футболисти за раздаването на терена и мъжката игра. Това беше седма поредна победа от 7 мача за “светлосините” в първенството.

“Доволен съм от победата. Много здрав мач срещу един от добрите отбори в нашата група. Нашият отбор доста здраво стъпи в срещата. Имахме и повече голови положения през второто полувреме, но не успяхме да ги реализираме. Седми пореден мач бием, заяви Георгиев пред “Витоша нюз”.

По принцип играем мач за мач, винаги за победа. Нямаме поставена конкретна цел от ръководството на клуба. Ние сме си поставили цел с момчетата, още по време на подготовката, да изградим добър отбор, изиграхме 8 контроли, това си даде отражение. Още на старта бихме Витоша (Бистрица) като гости с 2:0.

Обеля сити ни затрудниха, особено на този терен. Те са свикнали с изкуственото покритие, по-късо е игрището…Радостното е, че успяхме да спечелим мача.

Що се отнася до конкуренцията за първото място. Витоша са най-качественият отбор. Не зная дали имат амбиции. Иначе Септември имат амбиции, но не зная дали ще им стигнат възможностите.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4