Академия за стартиращи предприемачи започна дейност в Елин Пелин

Академия за стартиращи предприемачи започна дейност в Елин Пелин

На 22.10.2020 г. в сградата на Община Елин Пелин, залата до Центъра за административно обслужване /ЦАО/ се проведе официалното откриване на програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” /BASE/ и седмото обучение по програмата за развитие на нов бизнес.

През следващите 12 седмици, всеки четвъртък 36 участници ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да стартират или доразвият своите бизнеси, като обучението е напълно безплатно за участниците. Лектори в бизнес академията ще бъдат изявени представители на малкия и среден бизнес в България, с богат опит и знания, които да предадат на младите предприемачи от община Елин Пелин.

Проектът е инициатива на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ и се осъществява с подкрепата и партньорството на фондация „Америка за България“ и Община Елин Пелин.

Научете повече: https://www.elinpelin.org/currentNews-5707-newitem.html

Categories: Бизнес, Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4