Пак проблеми с изхвърлени боклуци в полето край с. Петково! (СНИМКИ)

Пак проблеми с изхвърлени боклуци в полето край с. Петково! (СНИМКИ)

На 3 септември за пореден път бе почистено нерегламентирано сметище, намиращо се в землището на гр. Елин Пелин в посока с. Петково. За новообразуваното незаконно сметище търсим отговорност за несвършена работа, без да обърнем внимание, че спазването на закона е отговорност на всеки един от нас.

Отпадъците, изхвърлени в полето, ги няма, но това става на цената на допълнителни и непредвидени разходи, както и ангажимент на хора и техника.

Всички тези извънредни разходи непряко плащат гражданите на община Елин Пелин от общинския бюджет.

За всички нас е изключително важно да участваме заедно в прекратяването на тази порочна практика – полето да се превръща от недобросъвестни граждани в сметище.

От общинската администрация призовават всички граждани  – ако станат свидетели на лице, което извършва нарушение, ДА ИЗПРАТЯТ СНИМКА! Прилагането на снимки на нарушителите ще доведе до тяхното бързо идентифициране, за да бъдат санкционирани съобразно цялата тежест на закона и нормативните актове.

ОТГОВОРНОСТТА Е НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4