Прочут специалист пое Спартак (Подгумер)

Прочут специалист пое Спартак (Подгумер)

Спартак (Подгумер) има нов старши треньор, научи vitoshanews.com. Това е Людмил Тодоров. Опитният специалист води “сините” в няколко контроли по време на лятната подготовка и постигна договорка с ръководството на клуба.

Амбициите на Спартак очевидно и през този сезон ще са високи. Подгумерци пак са се прицелили в челото на класирането в северната дивизия на столицата.

Людмил Тодоров е роден през 1959 г. Юноша е на Локомотив (Сф), играел е и в Пирин (Гоце Делчев) и др.

В богатата си треньорска кариера е водил много отбори: Локомотив 101, където беше 12 години, Ботев (Враца), Славия – ДЮШ, Академик (Сф) – ДЮШ, Бенковски (Костинброд), Спортист (Своге), Ботев (Ихтиман), Надежда (Доброславци), ЦСКА 1948 (помощник-треньор), Левски (Левски), Бдин (Видин), Оскар Е.Л.

Печели с Локо 101 Купата на България (U19) през 2002 г. Републикански ученически шампион за 8-и и 12-и клас с Локо 101. Извежда Бенковски (Костинброд) до финала за купата на Аматьорската купа.

“Амбицията ни е да направим добър отбор и да изпитваме удоволствие от футбола. Да радваме жителите на селото и да се забавляваме. И колкото е възможно – по-предно класиране”, заяви Тодоров.

В общи линии тимът на Спартак от миналия сезон се запазва. Завърна се само опитният защитник Кирил Артъчки.

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

НАШИЯТ ЕКИП ПРЕДЛАГА МЕНИДЖЪРСКИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ НА ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ, КАКТО И ПР НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4