Легенда на Вихър (Требич) пак стана стана дядо

Легенда на Вихър (Требич) пак стана стана дядо

Легендарният бивш футболист на Вихър (Требич) и член на УС на клуба Симеон Митев има повод тежко да почерпи. В ранните часове на съботния ден той отново стана дядо.

Малкият юнак носи царското име Симеон. Джуниър е добре, както и мама Диди, а най-щастливи от събитието са батко Васко, татко Коко и любимата баба Боби.

Празненствата ще продължат поне 7 дни, а дядо Мони обеща да се отчете подобаващо пред приятели и колеги. Отсега той е приготвил квалитетни напитки, тънки мезета и тежка маса…Запознати твърдят, че на “мерника” на дядото е попаднало и една прасенце…

ЕКИПЪТ НА VITOSHANEWS.COM ЧЕСТИТИ НА СЕМЕЙСТВОТО И ПОЖЕЛАВА НА МАЛКИЯ МОНИ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, КАКТО И ДА СТАНЕ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ!

 

На челната снимка: Митев е крайният вляво.
Снимка 2: Заедно с легендата на Ботев (Враца) Цветан Данов и колегата и приятел Иван Гелков.

 

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В Югозападната Трета лига, СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4