Обеля Сити в карантина, отказа “Витоша къп”

Обеля Сити в карантина, отказа “Витоша къп”

Обеля Сити се отказа от участие в летния футболен турнир „Витоша къп“  в с. Железница. Причина за това стана наложена карантина. Преди дни част от футболистите на отбора са били на мероприятие, по време на което са в контакт с лице, дало положителна проба за COVID-19.

“Гражданите“ бяха в една предварителна група с домакините от Железница, Драгоман и Обеля. Даже в първия кръг им предстоеше дерби с Обеля.

“Предстои момчетата от клуба да преминат тестове. Ръководството на ФК “Обеля Сити” обаче е категорично, че спирането на отбора от участие в турнира е най-правилното решение. Здравето на футболистите, рискът за другите клубове и личната ни отговорност ни подтикнаха да вземем това решение“, обясниха от клуба.

На мястото на отказалия се отбор организаторите поканиха Враждебна.

Иначе турнирът стартира утре (събота, 25 юли) от 11:00 часа с мача Армейци (Кюстендил) – ФК Градешница (Долна Градешница).

Програмата продължава от 14:30 часа с мача Козаро (Ботевград) – Банкя.
От 18:00 часа е мачът Витоша (Бистрица) – Петърч.

В неделя от 11:00 излизат Спарта (София) – Въстаник (Войнеговци), от 14:30 Железница – Враждебна, а от 18:00 играят Драгоман – Обеля.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4