Шмедин и Хиената разплакаха Негован

Шмедин и Хиената разплакаха Негован

Враждебна разгроми силния тим на Сокол (Негован) с 4:0 като гост в контрола. В герой на мача се превърна Даниел Шмедин. Юношата на Левски реализира и четирите гола за успеха на гостите.

За тима от Враждебна, който е новак в столичната Четвърта лига, блесна с изявите си и ветеранът Любомир Любенов. Хиената все още не дал съгласието да играе през есента там, защото има оферти от два клуба от Югозападната Трета лига. През миналата година Любенов беше на работа в Испания.

Даниел Шмедин пък за последно игра в Расово в монтанската областна група.

Това е втори пореден атрактивен мач за Враждебна. Преди седмица тимът завърши с рядко вижданото 6:6 при гостуването си в Железница.

За Сокол (Негован) пък това беше второ поражение в проверките. “Оранжевите” разбиха Банкя с 6:1, Академик с 6:3, Гранит (Владая) с 2:1 и паднаха от Левски (Чепинци) с 2:4.

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82

Младен ТРАЙКОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4