Каракачанов се срещна с кметове и общински съветници от Софийска област

Каракачанов се срещна с кметове и общински съветници от Софийска област

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов проведе среща с кметове и общински съветници от Софийска област, избрани от листи на ВМРО. Срещата се състоя в община Елин Пелин – една от най-големите и развити общини от областта. Каракачанов обсъди перспективите за развитие на общините, както  и актуалната политическа обстановка в страната.

Той обърна внимание, че за съжаление все още съществува голяма пропаст между избирателите и избираните от тях представители и се радва, че представителите на ВМРО са близо до хората и познават техните проблеми.

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов каза, че в политиката, както и в живота, трябва да е водещо човешкото отношение между хората. Кметът на община Елин Пелин Ивайло Симеонов от своя страна сподели, че ежедневно води различни битки, за да може да осигури нормалното съществуване на общината. Последният му успех е защитаването в транспортната комисия в Народното събрание на субсидията за междуградските автобусни линии.

На срещата присъстваха още заместник-министърът на МОСВ Николай Кънчев, заместник областният управител Николай Борисов, както и представители от цялата Софийска област, която е най-голямата в страната. Областният председател на ВМРО Богомил Бранков изтъкна добрите резултати на последните местни избори (в 2/3 от общините има излъчени представители в местното управление) и изборите за европарламент, като изрази увереност в бъдещите успехи на Организацията.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4