Благотворителен турнир по футбол в „Ботунец“ (ПОДРОБНОСТИ)

В неделя (14 юни 2020 г.) в столичния кв. „Ботунец“ ще се проведе благотворителен турнир по минифутбол. Проявата е в подкрепа на малкия Денис Тодоров. Детето страда от тежки заболявания – хидроцефалия и спина бифида. Семейството му не разполага със средства за лечение и възстановяване на детето.

С него и семейството ни водим дълга и тежка борба за оцеляване, борба със здравната реформа, борба с институции и диагнози.

Затова се обръщам към вас, мили хора, с надеждата да отворите сърцето си за моето дете!

Денис е едно прекрасно, будно и любознателно дете. За съжаление, диагнозите хидроцефалия и спина бифида пречат на нормалното му физическо развитие. Ментално Денис се развива добре и осъзнава, че неговите заболявания му пречат да бъде като другите деца. Направените множество операции в неврохирургията на МБАЛ “Пирогов” дадоха надежда за нормален и осъзнат живот. От три години с Денис работят рехабилитатори в центъра “Света София”, опитвайки се да преборят мускулната атрофия на крачетата. Но въпреки усилената рехабилитация,  все още не сме постигнали желаните резултати!

Надежда получихме от докторите в турската болница “Ribem”, написа майката Филка Димитрова.

За съжаление, ние не разполагаме с достатъчно средства, за да заплатим необходимите курсове рехабилитация. Но ние вярваме, че с ваша помощ ще успеем да заминем за Турция, където Денис ще получи своя реален шанс! 

Като майка, която е безпомощна да помогне сама на своето дете, ви моля с цялото си сърце да подкрепите Денис!”

Турнирът ще включва 6 отбора. Форматът е 6+1.
Входна такса: 80 лв. на отбор.
Победител: награда 240 лв.

За записвания:
0883307702
0889791227
0878788874


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4