Заснеха на Марс тайнствена фигура на жена

Заснеха на Марс тайнствена фигура на жена

Учените от НАСА могат да се похвалят с ново откритие на Марс. Сред безкрайните и скучни полета, операторите са забелязали нещо, което много плашещо прилича на силует. Снимката е направена от Curiosity Rover, а някои критици вече казват, че са забелязали гърдите в образа, което автоматично означава, че говорим за жена.

Хората все още не са успели да разберат дали това е статуя или наистина има живот на Марс, но се предполага, че заключенията остават само за почитателите на мистерии.

Версията за статуята не е особено достоверна, защото се смята, че самата тя би трябвало да бъде унищожена, следователно започва да се допуска, че това на снимката е живо същество.

Другият впечатляващ момент е, че същата жена гледа точно към машината, преди да бъде направена снимката. Има ли живот на Марс или това е поредната компютърна интервенция? Очакваме и включване от Мълдър и Скъли, които трябва да обяснят какво точно е това паранормално явление.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4