Джокович прави благотворителен тенис турнир, и Григор е поканен

Джокович прави благотворителен тенис турнир, и Григор е поканен

Новак Джокович ще събере някои от най-добрите играчи в света за тенис турнир на Балканите следващия месец. В изявление говорител на световния номер 1 Джокович заяви, че Adria Tour ще се проведе между 13 и 5 юли в Сърбия, Хърватия, Черна гора и Босна.

Заедно с Джокович, който миналия петък отпразнува 33-ия си рожден ден, със сигурност в турнира ще вземат участие и световният номер 3 Доминик Тием и българинът Григор Димитров, класиран на 19-o място, се казва в съобщението.

ATP и WTA Tours бяха спрени от месец март и няма да се възобновят поне до края на юли, докато Ролан Гарос беше отложен за септември, а Уимбълдън беше отменен за първи път след Втората световна война.

Парите, събрани от Adria Tour, който стартира в Белград на 13-14 юни, ще бъдат използвани за различни регионални хуманитарни проекти, се добавя в изявлението.

Не е известно дали турнирът ще бъде отворен за зрители или ще се излъчва само по телевизията.

Categories: Uncategorized

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4