Ура! Пускат автобуси №63 и №66 до Витоша

Ура! Пускат автобуси №63 и №66 до Витоша

От 1 юни се възстановяват автобусните линии до Витоша № 63 и № 66 и ще има намаление на интервалите.

До голяма степен това се случва с подкрепата на председателя на комисията по транспорт в Столична община Карлос Контрера…П реди няколко години именно автобус №63 получи удължен маршут до „Златните мостове“ с доклад на общинският съветник Димитър Антов.

Днес докладът за възстановяване на линиите ще бъде обсъден в комисията по транспорт и предложен за гласуване на Столичния общински съвет. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

  • За автобусите до “Златните мостове” се пуска допълнителен курс в обедните часове през делничните дни и намаляват интервалите през уикенда.
  • Автобусите до “Морените” за първа година ще се движат с три курса и в работни дни, а в събота и неделя с намалени интервали.
  • За тази цел се пренасочват двата автобуса от линия № 166 към линии № 63 и № 66. Двете линии ще работят с новото разписание от 1 юни до 31 октомври, а линия № 66 ще се движи и в работните дни от 1 юни до 15 септември.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4