Майка от “Надежда” даде пример, върна се на първа линия в битката с коронавируса (ВИДЕО)

Добрият пример от район “Надежда” дава д-р Десислава Иванова, реаниматор в “Пирогов” и жител на район “Надежда” , бл 229.

Историята с доктор Иванова разказа Нова телевизия.

В един от блоковете в столичния квартал „Надежда” живее семейството на д-р Десислава Иванова – дългогодишен лекар в „Пирогов”, а от скоро и щастлива майка.

„Ние се грижим не само за пациенти, които имат инфекциозни заболявания, които се отразяват на техните жизнени функции, а също и за най-тежките травматични пациенти, зя най-тежките хирургични пациенти, въобще с най-усложнените заболявания, които могат да се срещнат при един човек“, казва д-р Иванова.

Въпреки крехката възраст на сина си, тя взема решение доброволно да прекрати майчинството си и да се върне на първа линия, за да помага на своите колеги.

“Знам каква е работата на колегите ми. Знам те с какво трябва да се сблъскват. Видях накъде отиват нещата и реших, че може би ще съм от полза ако се върна, за да продължим заедно да се борим”, посочва още тя.

Младата майка споделя, че не се страхува, а по-скоро се вълнува, връщайки се обратно на работа. „Когато трябва да свършиш нещо, ти не го преценяш като страх. За това отдавна се бях замислила, че когато вляза в „Пирогов” и превключвам на working mode (работен режим) – отиваш там, за да работиш. Свършваш си работата и нямаш време да мислиш за страх, за емоции, просто отиваш и работиш“, казва д-р Десислава Иванова.

Подробности – вижте във ВИДЕОТО!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4