Акцията “С добро по Великден” е за деца с проблеми (ПОДРОБНОСТИ)

Акцията “С добро по Великден” е за деца с проблеми (ПОДРОБНОСТИ)

С благотворителна цел уникално изрисуваните великденски яйца от преподаватели, творци и ученици в инициативата „С добро по Великден“ ще бъдат предложени на онлайн търг, организиран от Община Елин Пелин.

Дарените средства ще бъдат използвани за подпомагане на деца с проблеми. В благотворителното мероприятие може да се включи всеки желаещ, като първоначалната цена на едно изрисувано яйце е 30 лв.

Подробен албум с индивидуални снимки на всяко от изрисуваните яйца ще бъде представен на официалната страница на Община Елин Пелин в социалната мрежа Facebook в петък – 24 април 2020 г.

Благотворителният търг ще продължи 3 (три) дни, а всяко от красивите 40 великденски яйца ще има номер и име в специалният албум. Желаещите граждани, които искат да участват в инициативата, трябва да оставят коментар под снимката на избраното от тях яйце от албума със своето предложение за сума на дарението. Наддаването за всеки артикул ще бъде спечелено от най-високото предложение, постъпило в рамките на обявеното време за избор.

Кампанията ще се проведе в периода от 24 април с публикуването на албума до 14:00 ч. на 27 април 2020 г. Победителите в наддаването ще бъдат обявени на официалната страница на Община Елин Пелин в понеделник, след приключването на търга, до края на работния ден.

По идея на кмета Ивайло Симеонов в началото на април беше организирана инициатива за най-пъстро великденско яйце, под надслов “С добро по Великден”.
В нея се включиха преподаватели, ученици от образователните институции и творци от общината, като изрисуваха 40 великденски яйца. Със своето въображение, сръчни ръце, с помощта на бои и четки те изразиха своите послания за вяра, светлина и любов.

С изписаните яйца от кампанията ще се проведе благотворителният търг в края на април, а събраните средства ще бъдат оползотворени за социална кауза и ще бъдат подпомогнати деца с проблеми.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4