Стартира “Мисия Надежда” в район “Надежда” (СНИМКИ)

Стартира “Мисия Надежда” в район “Надежда” (СНИМКИ)

Днес стартира кампанията ни #МисияНадежда, с която се подава ръка на най-нуждаещите се и уязвими хора в район “Надежда” .

В рамките на кампанията ще осигуряваме продукти (предимно дълготрайни) от първа необходимост на семейства с деца, които са останали без доходи в извънредното положение, самотни възрастни хора с минимални доходи и ограничена физическа мобилност, карантинирани лица, които нямат възможност да осигурят прехраната си.

Даренията ще бъдат логистично реализирани от представители на Доброволчески екип “Заедно сме Надежда”.

В район “Надежда” живеят близо 80 000 души, разпределени в общо 9 квартала.

“Осъзнавам, че няма да помогнем на всеки нуждаещ се. Въпреки това, вярвам, че доброто и добротворците са навсякъде около нас и заедно ще бъдем полезни на максимален брой нуждаещи се хора”, каза кметът на район “Надежда” инж. Димитър Димов.

В днешния слънчев ден, помогнахме на 12 деца от 6 семейства в район “Надежда”. Те получиха дълготрайни продукти като ориз, брашно, спагети, както и хляб, козунаци, играчки, плодови млека и много други.
От деня, в който започнахме подготовката за #МисияНадежда, десетки сърца се сляха в едно – за да направим голямото сърце на “Надежда”.

То е истинско, подкрепящо, безрезервно!

Благодарим на екипа на районна администрация “Надежда”, директорите на детски градини в район “Надежда”, приятели на “Надежда”, както и прекрасните момичета от клуба по хувдожествена гимнастика на ОСК “Локомотив” (София) – всички обединиха усилия и дарения, за да стартираме днес.

Най-крехките и грациозни спортисти в ОСК “Локомотив” подадоха ръка на своите връстници от най-уязвимите семейства.

Приоритетно ще подпомагаме жители на район “Надежда” (с адресна регистрация, с доказано нисък или без доход), както и уязвими деца в нашите училища и градини.


Предстои да обработим постъпилите сигнали и да организираме график за следващите дарения!


Ако желаете да бъдете част от #МисияНадежда с дарение или сигнал за нуждаещ се гражданин, пишете ни на info@so-nadejda.com
Продължаваме заедно, защото #ЗаедноСмеНадежда!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4