22-годишен дрогиран хлапак е убил Милен Цветков? (СНИМКИ)

22-годишен дрогиран хлапак е убил Милен Цветков? (СНИМКИ)

22-годишен дрогиран шофьор е убил Милен Цветков. Хлапакът е дал положителна проба за канабис и амфетамини. Това гласи първоначалната информация около трагедията. Засега няма официално съобщение от МВР и КАТ по случая.

Известният тв водещ дисциплинирано е чакал на червен светофар. Тогава е бил пометен от луксозен джип Q7. Това твърдят очевидци, пожелали анонимност.

Предстои да се изясняват подробностите по жестокия инцидент.

Както съобщихме по-рано днес, Цветков загина в ужасна катастрофа близо до столичен мол.

Малко по-късно днес шефът на Агенция ПИК Недялко Недялков написа: “Убиецът на Милен Цветков се казва Кристиан Асенов Николов. Аудито се води на фирма “Десислава Пешева – Комерс”. Пешева е съдружничка на Миньо Стайков във “Винпром Карнобат”. Имат десетина общи фирми.
Николов е съдружник с Пешева в някои от фирмите. Съдружник е и баща му. Тепърва ще разплитаме кълбото.
Сори, обаче МВР трябваше отдавна да е обявило пълната информация за този гад. Като се мотаят, ние ще го направим.”

Трагедията предизвика реакцията на известни личности…Ето какво написа в личния си профил в социалната мрежа Мартин Карбовски:

“С годините ще си тръгнем, напсувани и непростени.
А ние бяхме само това, което вие не сте. Не бехме подлоги.
Плачете за този, който ви дразнеше. Сбогом Милене, усмихнат тиквенико, сполай ти за думите.”

 

Тв водещият Станимир Бакалов написа:

“Аз няма да поставям снимка на Милен, не за друго, а защото всички го познавахте… „Часът на Милен Цветков“, години наред растях с това предаване, а след него идваше „Сделка или не“, години наред гледах с интерес на въпросите на Милен и да ви призная честно, понякога съм го имитирал, за кратко, като водещ, далеч по-неизвестен, но с голямо желание. Милен имаше голямо сърце и много честни и точни въпроси, които мнозина не разбираха, а то беше просто, да се разбира истината и да се подкрепя, да се уважава…

След години, когато започнах работа в култовото предаване „Сделка или не“ като част от екипа, с интерес продължих да следя изявите на г-н Цветков, на култовия репортер Петканов и на всички редактори зад кадър, които подготвяха репортажите… За мен часовете от 17 до 19 бяха голяма част от моя живот, моята Съдба…

Казват някои, че когато един човек си отиде и на теб ти стане мъчно и тъжно и ти промени настроението, значи е значим за теб, лошото е, че тази вечер настроението на хиляди хора беше променено от тази новина, от тази тежка съдба… отиде си „един час“ от моя живот и от живота на хиляди хора, утре ще си отиде „друг час“ и … накрая всички ще си идем, но някак си му завиждам на Милен… „Часът“ му беше силен, неповторим и сега всички страдат за него… И сега разбирам една максима: „Човек е толкова голям, колкото хора страдат за него когато си отиде…, а Милен беше много голям, той беше един час от нашите 24 часа в денонощието и то само какъв час… Благодаря ти, че те имаше и бях щастлив, защото с години наред те гледах и ти подражавах… твой фен и ученик Станимир Бакалов.

Журналистката Петя Кузева написа:
Бог да го прости Милен.
Дрогирано келеменце с протекции го уби.
Понеже на последния досега му е позволявано да своеволства и беше допуснат и днес, този път да убие.
Можеше да си и ти. И аз. И близките ни.
Крайно време е да се върнем към държавността и Държавата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВИЖТЕ ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ТВ УЧАСТИЯ НА ЦВЕТКОВ – ТУК!

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4