„Един по-различен Великден – у дома“ – акция на гр. Елин Пелин

„Един по-различен Великден – у дома“ – акция на гр. Елин Пелин

Районната администрация в гр. Елин Пелин предприе интересна и оригинална инициатива. Акцията е по повод наближаващите светли християнски празници.

Ето какво призоваха населението:

“Уважаеми съграждани, споделете с нас суетнята, приготовленията и емоциите си за светлия християнски празник Великден чрез видеоклипове и снимки.

Във връзка с извънредното положение, въведените мерки и социалната дистанция тази година празникът ще бъде по-различен. Но ние можем да го направим и цветен, и усмихнат, и близък, и виртуално да го споделим в социалните мрежи.

Покажете ни как боядисвате яйца, месите козунаци, козуначени рула и кифлички, печете агнешко, украсявате дома си. Поканете ни чрез средствата на съвременните технологии, за да се поздравим заедно с „Христос Воскресе“, за да са благословени живота ни и домовете ни.

 


За целта е необходимо да се изпълнят следните стъпки:

  • 1 стъпка: Последвайте официалната Фейсбук страница на Община Елин Пелин, за да видите инициативата „Един по-различен Великден – у дома“;
  • 2 стъпка: Изпратете своите суетня, приготовления и емоции за празничното посрещане на светлия християнски празник на e-mail: pr@elinpelin.org;
  • Краен срок за изпращане на Вашите видеоклипове и снимки – 20 април 2020 г.

Най-интересните, най-забавните, най-емоционалните видеоклипове и снимки ще бъдат публикувани в страниците на Община Елин Пелин в YouTube и Facebook и ще бъдат отличени с награди и грамоти след Великден.


Бъдете отговорни! Пазете Вашите близки и си останете в къщи!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4