Собственици на Harley-Davidson дариха „Пирогов”

Клубът на притежателите на Harley-Davidson в България – Harley-Davidson Sofia Chapter (H.O.G) и Harley-Davidson Sofia дариха 7100 лв. на института за спешна медицинска помощ „Пирогов“.

Българският клон на най-голямата в света организация на мотористи – с над 1 милион членове и представителите на легендарната моторджийска марка за България, само за няколко дни събраха средствата и извършиха дарението без каквито и да е условия. Факт е, обаче че мотоциклетистите в България постоянно са изложени на риск, защото по нашите пътища шофьорите нямат културата да ги пазят. Именно в „Пирогов” най-често попадат феновете на двуколесните, когато претърпят катастрофа.

Жестът с дарението е с цел подпомагане на безпрецедентните усилия на всички медици в болницата в борбата с COVID-19 и за подобряване на техните условия на труд.

Това е малък, но искрен и безусловен жест на подкрепа и уважение към всички тези, които денонощно рискуват живота и здравето си в името на всички нас“, е коментарът на управата на клуба от името на всички мотористи, обединени около легендата Harley-Davidson. Момчетата отново доказаха колко са единни и допринесоха с колективния си дух за по-доброто на друг колектив – медицинските специалисти по спешната помощ от института „Пирогов”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4